Meniu Închide

Social Media Summit București 2013

Social Media Summit

Ieri a avut loc o nouă ediție a Social Media Summit București, organizată de echipa Biz. Spre deosebire de ediția din 2012 a #SMSBucuresti, cea de anul acesta a fost mai interactivă, iar invitații surpriză au contribuit din plin la acest lucru.

Louiz Moutihno, Foundation Chair of Marketing University of Glasgow, a fost cel mai carismatic speaker de la eveniment. A reamintit lucruri importante și a enumerat câteva direcții în care Social Media se va îndrepta pe viitor. Mi-a plăcut că vede mai departe de Facebook și Social Media și are o viziune de om de marketing.

M-a surprins plăcut modestia lui Pavel Bartoș, care a fost live cel puțin la fel de simpatic și spontan ca pe micul ecran. Am așteptat cu interes prezentarea Bogdanei, însă am rămas puțin dezamăgit de atitudinea ei față de public. I-am cam simțit frustrarea în expunere și cred că acest lucru a avut un impact negativ asupra prezentării.

SMS 2013

Am mai văzut informații de reținut în prezentările susținute de Daniel Enescu, Alex NegreaDragoș Stanca, Costin Cocioabă. Totuși, mi-ar plăcea să mai văd și “oameni noi” prezentând la astfel de conferințe. E un grup de oameni care vorbesc prin rotație la majoritatea evenimentelor și oricât de creativi ar fi, la un moment dat lucurile se repetă.

Mulțumesc Biz pentru invitație și îi felicit pentru eveniment. La mai multe!

Mai multe informații și păreri despre eveniment poți afla și de la:

Postări asemănătorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *