Meniu Închide

Cum mi-am pierdut și „găsit” portofelul

Pe scurt: eram în pauza de masă, cu doi colegi de serviciu în mașina unuia dintre ei.. și la un moment dat am coborât să împrumut pe cineva cu niște bani. Cinci minute mai târziu după ce am coborât din mașină constat că portofelul nu e de găsit.. clar îl pierdusem.. Prima dată când am pățit așa ceva. Neplăcut, vă zic eu.

În primă fază m-am enervat pentru că pierdusem cardurile și abonamentul proaspăt de la metrou.. dar mai ales pentru că nu-mi ardea să mă întorc după el (pe jos de data asta) și aveam de lucru la birou..

Dar.. după ce m-am dus după el (îmaginându-mi că o să-l găsesc) și nu era, am zis ok.. mai departe. Deodată am devenit extrem de calm.. ba chiar mă simțeam eliberat.

Drumul până la birou a fost foarte distractiv, mai ales pentru că mi-am dat seama că am ocazia sa fac niște lucrururi pe care le-am tot amânat: să îmi iau portofel nou, să îmi fac un alt card de care chiar am nevoie..

La un moment dat mi-am dat seama că eram mai binedispus decât înainte să-l pierd. Am ajus la birou râzând că mi-am pierdut portofelul.. iar colegii se uitau la mine ca la extraterestru..

În nici 20 de minute mă sună șeful, și îmi zice: „Alex, ți-ai pierdut portofelul..”. Se pare că cineva găsise cartea lui de vizită la mine în portofel și l-a sunat. Restul e istorie.. am recuperat portofelul cum îl „lăsasem”. Hai România!

Le mulțumesc lui George și prietenului său pentru înapoiere..

Postări asemănătorare

1 Comment

  1. mircea paduraru

    va rog sa-mi trimiteti daca sunteti amabil filmul cu teoria campurilor unificate prezentat de profesorul iranian. multumesc anticipat

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *