Meniu Închide

Okazii.ro lansează propriul program de afiliere

Pe Okazii.ro sunt listate 2,4 milioane de produse. Prin programul de afiliere Okazii.ro se vor putea promova peste 20o 000 dintre acestea, atât  noi cât şi second-hand, iar comisioanele sunt bune pentru anumite categorii.

Produsele fac parte din categoriile Fashion&Beauty, Computere şi Electronice, Telefoane Mobile, Universul copiilor, Librărie, Arta şi obiecte de colecţie, Filme, Muzică, Jocuri, Casă, Grădină, Sport şi Auto-Moto. Acestea provin de la utilizatorii platformei Okazii.ro, persoane fizice, dar şi din partea persoanelor juridice şi a magazinelor online.

La o primă vedere, interfața are un aspect puțin cam neșlefuit (typos, fonturi mari) și dă impresia că are lipsuri, dar oferă un acces rapid la informațiile necesare și e intuitivă, ușor de folosit. În captura de mai jos vedem dashboard-ul, cu Situate ultimele 7 zile și lista cu instrumentele care au obținut cele mai bune rezultate.

dashboard afiliere okazii

La capitolul instrumente, platforma de afiliere Okazii.ro e decentă, pune la dispoziție cam toate variantele de instrumente la care te-ai putea gândi, dar posibilitatea de filtrare a produselor care apar e destul de redusă din punctul meu de vedere.

instrumente de promovare afiliere okazii

În platformă există și o secțiune mai avansată de generare a rapoartelor de vânzări, pentru optimizarea eforturilor de marketing. Nevând date, nu am reușit să văd mare lucru dar mi-au plăcut criteriile după care se pot structura rapoartele.

clickuri si afisari afiliere okazii

Se pare că plățile se fac similar ca pentru 2Parale sau mai nou la Profitshare.

metoda de plata afiliere okazii

Aș testa sistemul Okazii.ro doar pentru piața de SH, care înclin să cred că merge destul de bine în România, mai ales în perioada aceasta. Cred că produsele din categoriile Auto/Moto, Telefoane Mobile, Computere / Electronice și Sport au cel mai mare potențial.

Postări asemănătorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *