Meniu Închide

Legea atracţiei și adaptarea

Deşi The Secret abordează pe larg legea atracţiei, nu prezintă îndeajuns de clar un lucru pe care eu l-am constatat: legea atracţiei nu înseamnă doar că tu atragi către tine, ci și că te laşi atras, dus, îndrumat de ceea ce îţi ocupă atenția în cea mai mare parte a timpului.

De aceea e important să urmăreşti sincronicităţile, să îţi asculţi chemarea, pentru că te ghidează spre țelurile tale şi te ajută să te adaptezi pentru a te potrivi (a fi compatibil) cu acestea.

Câteva lucruri de care să ţii cont:

  • Tu alegi întotdeauna, şi cel mai probabil vei regândi alegerile pe baza contrastelor pe care le experimentezi în relaţie cu realitatea: adică dacă ce experimentezi este ceea ce vrei sau ce nu vrei. Fă ceea ce îţi accentuează starea de împlinire şi fericire pe termen lung.
  • Tu eşti singura persoană pe care o poţi schimba, şi doar ţie îţi poţi pretinde să te schimbi în vreun fel.
  • Totul se întâmplă natural când eşti pregătit, este inutil şi nici nu e cazul să forţezi lucrurile în vreo direcţie.
  • Fii împăcat cu tine însuţi. Alege să fii mereu pe o vibraţie ridicată, împlinit şi fericit indiferent de circumstanţele “exterioare”.
  • Rămâi flexibil/adaptabil, atent la ce se întâmplă în jurul tău și urmăreşte sincronicităţile chiar dacă ai un plan bine pus la punct,  fiindcă anumite aşteptări pot să te şi încurce. Universul poate să îţi scoată în cale o variantă mai simplă decât cea găsită de tine ca să îţi atingi ţelurile, şi dacă tu te aştepţi doar ca o metodă să funcţioneze e posibil să nu vezi sugestiile universului şi să te complici. Gândeşte-te la țelurile tale şi reformulează-le când interacţionezi cu elemente noi şi detalii pe care nu le-ai prevăzut.

Postări asemănătorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *