Meniu Închide

Internetul, pentru cat timp al nostru?

In ultima vreme, tot gasesc informatii referitoare la faptul ca “mai marii” lumii vor sa restrictioneze accesul la internet (UE incepand cu Franta si mai nou si America), din cauza pirateriei, a dezinformarii de pe bloguri si.. Sa fie oare acestea motivele reale?

Am observat ca si pe la noi, exista “organizatii” care doresc sa introduca taxe nejustificate pentru materiale preluate de pe youtube sau mai stiu eu de unde. Cica pentru respectarea drepturilor de autor. Inca nu specifica cum vor face ca banii sa ajunga la cei care detin drepturile de autor. Oricum legislatia se pune la punct, e clar ca cineva tine neaparat sa detina controlul.

Eu am impresia ca de fapt blogurile care se tot inmultesc, filmele tot mai multe care demasca jocurile din “spatele cortinei” le cam stau in coasta, si le pun in dificultate planurile viitoare.

Azi un pic, maine restul, si gata.

SUA si UE vor sa restrictioneze internetul si la nevoie chiar sa-l inchida complet. Google limiteaza accesul la unul dintre cele mai populare servicii ale sale: Google Video.

Daca vrei sa castigi un ban cu blogul sau sa sustii anumite produse/companii care iti plac va trebui sa scoti din buzunar 1000 RON/luna (la un trafic sub 100000 afisari; ai trafic mai mare, scoti mai mult din buzunar) catre UCMR – ADA. La aceasta suma se mai adauga si alte sume mai modeste catre UPFR si CREDIDAM. Si totul pentru ca ai cateva melodii/clipuri preluate de pe un site UGC gen Youtube sau Trilulilu.

Postări asemănătorare

1 Comment

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *