Meniu Închide

De ce îmi plac citatele

citateÎmi plac foarte mult citatele pentru că de cele mai multe ori reușesc să concentreze un mesaj foarte puternic în puține cuvinte.

Mi se pare că momentele de claritate maximă ale unor mari gânditori sau chiar cele ale unor anonimi s-au cristalizat în citate ale căror valoare este descoperită periodic, de fiecare nouă generație.

Căutând citate vei descoperi oameni care au fost preocupați de gânduri care te macină și pe tine și concluziile la care aceștia au ajuns. Pot fi o sursă de inspirație pentru tine și te vor ajuta să îți lărgești orizonturile, să vezi lucrurile dintr-o altă perspectivă.

Sunt câteva citate care mi-au plăcut foarte mult și m-au ajutat să văd lucrurile puțin altfel, m-au făcut să devin mai bun sau au reușit să îmi crească motivația la un moment dat. Pe acelea am decis să le păstrez și astfel a apărut pagina cu citate pe care o mai vizitez când simt nevoia.

Postări asemănătorare

1 comentariu

  1. roxy

    Citeste „Bucuria vietii” de Irving Stone … gasesti multe citate interesante … si parerea mea este ca aceasta carte te invata ca nimic nu e imposibil totul e sa vrei si sa fi in stare sa te scarifici pentru visele tale 🙂

Comentariile sunt închise.