Meniu Închide

Facebook, funcțiile noi și respectul pentru administratorii de pagini

Nu mai este un mister că în goana după noi metode de monetizare care să urce prețul acțiunilor, Facebook introduce noi funcții și elemente de interfață. Partea interesantă este că cei care se bucură primii de noile funcții, nu sunt cei care bagă bani în această platformă.

Cu riscul de a generaliza nu cred că este doar cazul meu, mai știu și alți administratori de pagini care primesc noile funcții la mult timp după anunțarea lor. Nu știu care sunt planurile Facebook, dar dacă aș scoate noi funcții aș avea grijă să le primească mai întâi cei care bagă bani în platformă. Cu atât mai mult dacă și-au manifestat interesul și s-au înscris pentru acest lucru. E o chestiune de bun simț.

Mi se pare nefiresc să administrez câteva pagini cu zeci sau sute de mii de fani, să fi rulat campanii de mii de dolari, să mă înscriu pentru a testa funcțiile noi și cu toate astea să nu le primesc. În condițiile în care cineva care nu administrează nici o pagină de Facebook și nu a băgat un ban în platformă să le primească fără măcar să le ceară. Și nu e vreo chichiță în setările conturilor sau legată de regiune.

Ce ar trebui să însemne asta? Ca să am acces din timp la noile funcții trebuie să îmi creez un nou cont de Facebook? Nu am de gând să vin cu o teorie a conspirației, dar este cel puțin ciudat să tratezi astfel oamenii pe care vrei să îi ții aproape.

Postări asemănătorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *