Meniu Închide

Despre & Contact

Salutare şi bine ne-am găsit! Dacă vrei să mă contactezi, scrie-mi pe:

 

 

Despre mine

De când mă știu am demontat și șurubărit chestii, însă situația a luat amploare în liceu (când mi-am construit propriul sistem audio) și mai târziu în facultate (electronică), când am decis să pornesc proiectul computerica.ro. Cam atunci șurubăreala a atins cote maxime și mi-a venit ideea unui silencer HDD home made, cum să alimentez coolerele la 5v pentru o răcire îmbunătățită a PCului și altele.

Tot în facultate am prins gustul sunetelor electronice, în special drum and bass și jungle, iar Black Sun Empire, Seba și Logistics și Bonobo încă sunt între favoriți. Între timp am început să ascult și dubstep, electro și minimal, dar pasiunea pentru liquid a rămas. În februarie 2013 am pornit Vibriosound. Din când în când apreciez la volum maxim și acorduri de pian cu vioară.

În aceeași perioadă am început să citesc materiale de dezvoltare presonală, Brian Tracy și Dale Carnegie fiind doi autori care îmi plac în mod special. Dacă tot veni vorba de cărți, o carte ce mi-a plăcut în mod special este Cere și ți se va da – Învață să manifești legea atracției de Esther și Jerry Hicks.

După ce am terminat facultatea m-am angajat, am început să îndrăgesc psihologia, marketingul și comunicarea. Am început să fiu preocupat de business și economie în general. Ce face lumea să se învârtă și cum.

Acest „loc” a apărut din nevoia de a discuta despre ce idei îmi vin, anumite situaţii cu care mă confrunt, ce găsesc interesant sau ce consider ca ar trebui să vadă/citească şi alţii.

Ultima actualizare a avut loc în data de 07.04.2012, 0:30.