Meniu Închide

Cine a construit piramidele, o prezentare de Radu Ionescu

piramide

Piramidele încă sunt unele dintre cele mai controversate construcții din istoria omenirii, iar acest lucru se datorează în special preciziei de realizare și grandiozității acestora.

Mai mult, se consideră că în zilele noastre construcția unor astfel de edificii ar fi imposibil de realizat cu o asemenea precizie.

În noiembrie povesteam de prezentarea lui Radu Ionescu legată de teoria câmpului unificat, ei bine, acum a venit timpul pentru partea a doua a prezentării. Dezbaterea va fi despre cine a construit piramidele și cum, dacă acestea au fost construite de egipteni, de ce se regăsesc și în alte părți ale lumii și care este legătura cu Sfântul Graal.

Evenimentul va avea loc pe 25 iunie 2013 între orele 18.00-21.00 și va fi găzduit de cafeneaua La Belle Vie situată pe Strada Andrei Mureșan, Nr. 17, București. Există o taxă de participare iar înscrierea se poate face prin e-mail la cursuri@negociere.ro sau telefonic la 0748 128 333.

image via Meesho

Postări asemănătorare

1 Comment

  1. Alin Daniel

    Acum ceva timp, purtam o discutie cu cineva in legatura cu piramidele, care dupa multe dialoguri a dat el verdictul cum ca au fost construite de extraterestrii..citind intr-o carte

Lasă un răspuns