Meniu Închide

Ce e Vibriosound?

Când vine vorba de muzică, cea electronică reușește cel mai bine să mă inspire și să „mă miște”. Căutând diverse surse de muzică nouă am descoperit câteva canale mai puțin comerciale, pe care am ajuns să le urmăresc în mod constant. Am zis că dacă tot găsesc muzică faină să o împart cu alții ca mine, așa a apărut Vibriosound.

Cred că sunt vreo doi ani și ceva de când mă bate gândul să fac un mic site pe care să adun muzica pe care o ascult sau îmi place în mod special. Scuza că nu am timp a funcționat destul de bine până în februarie 2013, când am stat până noaptea târziu și am făcut primii pași în concretizarea acestei idei. Vibriosound, numele care mi s-a părut cel mai reprezentativ pentru ce vroiam să fac, este inspirat de ideea de vibrație (bass) amestecată cu un pic de keyword research. 🙂

vibriosound

E adevărat că în perioada asta ascult în mod special dubstep/chillstep, dar încă îmi place și drum and bass, house, minimal și EDM în general. Am pornit Vibriosound pentru muzică electronică, nu pentru un anumit gen, așa că o să postez ce mi se pare mai bun din fiecare. De multe ori găsesc melodii extrem de greu de încadrat într-un gen anume, dar asta e altă poveste.

vibriosound2

Mă atrage și ideea de a mixa sau chiar de a produce muzică (prin liceu mai făceam mix-uri house sau techno) dar momentan timpul (o scuză bună.. de altfel) îmi permite doar să filtrez melodiile care îmi plac. Așa că până una alta, pe Vibriosound o să fac mai mult „content curation”.. cum s-ar zice.

2 Comments

 1. Romică

  Salutare,

  Am avut și eu o perioadă ( între anii 2006-2011 ) în care am produs muzică, pasiune care mi-a mâncat sute de ore din prețiosul meu timp liber. Stăteam uneori cu ochii în calculator până noaptea târziu pentru a termina multe dintre proiectele începute, chiar dacă uneori mă certam chiar și cu soția mea. Dura chiar și o săptămână până terminam o melodie, dar eram fericit când prietenii și familia ascultau la sfărșit tot ceea ce muncisem. Am încercat chiar să-mi vând melodiile produse ( pe site-uri de specialitate din străinătate ), dar lumea muzicală era și încă mai este o necunoscută pentru mine. În 2011 am renunțat definitiv la acest hobby, realizând mai apoi blogul Programe Gratuite PC, blog care din păcate este și el acum cu un picior în groapă și unul pe pământ.

  Dacă vrei să încerci să faci muzică, recomandarea mea este FL Studio, program cu care am produs și eu toate melodiile în cei 5 ani de muncă.

  Dacă vrei să le asculți, câteva ( poate cele mai bune ) le-am uploadat aici:
  http://www.mixcrate.com/djromi

  Toate melodiile realizate de mine le poți asculta aici:
  http://romi74.wix.com/djromimusic/songs

  • Alex

   Da, știu ce zici cu nopțile pierdute. Am ascultat o parte din melodiile tale, mi-a plăcut în mod special Arabian Sound.

Comentariile sunt închise.