Meniu Închide

Bruce Lipton – Noua Biologie si Puterea iubirii

Un film excelent (de vazut) din punctul meu de vedere, pentru ca explica foarte clar ca genele nu cauzeaza aparitia unor trasaturi, ci doar sunt asociate cu o anumita trasatura (acum chiar ca s-a terminat cu scuzele). Genele le activam noi (prin creier), prin raportare la mediul inconjurator.

Filmul trateaza mai multe aspecte: functionarea celulei, a proteinelor, reactiile celulei in situatii diferite, mecanismele crestere sau protectie, iubirea si frica, de ce apar unele boli, perceptia (credinte), evolutia si adaptare nealeatoare, tratamente energetice, dezvoltarea intrauterina, importanta parintilor in evolutia generatiilor urmatoare, identitatea celulelor si alte cateva “subiecte” impotante care pe moment imi scapa.

Parerea mea este ca filmul Where Mind and Matter Meet transmite o idee similara The Secret, mai completa si argumentata stiintific.

Va invit sa urmariti cele 2 parti, titrate in limba romana:

Partea I

Partea II

Si bonus, o alta conferinta a doctorului Bruce Lipton (Natura, Educaţia şi Puterea Iubirii: Biologia “Părintitului” Conştient), despre puterea iubirii.

Postări asemănătorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *