Meniu Închide

BlackBerry Z10 – Un exemplu pozitiv de prezentare produs

BlackBerry highlights

Pentru câteva săptămâni am avut ocazia de a testa BlackBerry Z10 prin Orange Smartphone Tester și în încercarea de a face un review cât mai detaliat și obiectiv am căutat toate informațiile care mi-ar fi putut fi de ajutor.

Am fost plăcut surprins să descopăr pe site-ul BlackBerry pe lângă pagina obișnuită dedicată produsului, o prezentare video detaliată a noului z10, foarte bine structurată și realizată. Mi se pare o mișcare excelentă având în vedere că vorbim de un produs nou, iar scopul este ca potențialii clienții să afle cât mai rapid și ușor informații despre acesta.

Blackberry-Z10-demo

Pe lângă faptul că ușurează munca celor care fac recenzii, materialul video prezintă de la cap la coadă toate funcțiile și noutățile în cel mai accesibil mod cu putință. Cei care fac recenzii au tendința de a fi subiectivi, nu dispun mereu de echipamente profesionale foto/video iar rezultatul finit nu este mereu convingător pentru un potențial client. BlackBerry practic s-a asigurat că potențialii clienți vor fi informați corespunzător asupra noului produs.

Dată fiind situația în care se află compania în acest moment, nu ar trebui să ne mire că cei de la BlackBerry fac tot posibilul ca lucrurile să meargă cât mai bine.

Postări asemănătorare

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *