Ce e Vibriosound?

Ce e Vibriosound?

Când vine vorba de muzică, cea electronică reușește cel mai bine să mă inspire și să “mă miște”. Căutând diverse surse de muzică nouă am descoperit câteva canale mai puțin comerciale, pe care am ajuns să le urmăresc în mod constant. Am zis că dacă tot găsesc muzică faină să o împart cu alții ca mine, așa a apărut Vibriosound.

Cred că sunt vreo doi ani și ceva de când mă bate gândul să fac un mic site pe care să adun muzica pe care o ascult sau îmi place în mod special. Scuza că nu am timp a funcționat destul de bine până în februarie 2013, când am stat până noaptea târziu și am făcut primii pași în concretizarea acestei idei. Vibriosound, numele care mi s-a părut cel mai reprezentativ pentru ce vroiam să fac, este inspirat de ideea de vibrație (bass) amestecată cu un pic de keyword research. 🙂

vibriosound

E adevărat că în perioada asta ascult în mod special dubstep/chillstep, dar încă îmi place și drum and bass, house, minimal și EDM în general. Am pornit Vibriosound pentru muzică electronică, nu pentru un anumit gen, așa că o să postez ce mi se pare mai bun din fiecare. De multe ori găsesc melodii extrem de greu de încadrat într-un gen anume, dar asta e altă poveste.

vibriosound2

Mă atrage și ideea de a mixa sau chiar de a produce muzică (prin liceu mai făceam mix-uri house sau techno) dar momentan timpul (o scuză bună.. de altfel) îmi permite doar să filtrez melodiile care îmi plac. Așa că până una alta, pe Vibriosound o să fac mai mult “content curation”.. cum s-ar zice.